Ik vroeg me af wat ik nog meer kon maken met de kokosmelk en de spinazie die ik over had van de smoothie die ik eerder had gemaakt (zie Smoothie met spinazie, banaan, kokos en frambozen). En zo ontstond deze heerlijke smoothie. Deze is, eerlijk gezegd, eigenlijk veel lekkerder nog dan de vorige. (Dat komt ook deels doordat ik er meer spinazie in heb gegooid, waardoor de kleur ook wat sprankelender is).

Nodig (voor 2 personen):

  • blender
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 bananen
  • 4 handjes spinazie
  • 2 handjes bevroren mangostukjes

C’est ca!

Alles in de blender, en klaar!

Oordeel van mijn vriendje: “Echt heerlijk schatje. Heel romig ook.” (Tja, zo probeer ik hem toch een beetje te conditioneren om bij mij te blijven slapen, want wie wil er nou niet een heerlijk sapje, of een romige smoothie ‘s ochtends? ;-))