Holi Festival: the day(s) after

Zo’n kleurtjesfestival blijft je nog best even bij. Zelfs (of juist) als je door je drinkgedrag en de brandende zon niet alles meer helemaal kan terughalen, herinnert dat kleurenpoeder, dat op magische wijze overal opduikt, je nog aan een mooie dag (of misschien kan je je ook wel vinden in deel 1 van de Holi Festival blog): 

1. De neus

Omdat je zelfs na anderhalve dag nog gekleurde neusprut in je neus vindt. Roze, groen, paars, het zit er allemaal bij.

2. De voeten

Vieze voeten na Holi Festival

Zwart, paars, blauw, groen? Welke kleur is het eigenlijk? Na vier keer schrobben (voordat je op de schone witte lakens van de eigenaar van je logeeradres gaat liggen) besluit je dat het welletjes is geweest. Ze zijn in ieder geval niet zwarter dan zwart meer.

3. Het haar

Image

Eén grote groene dread, dat is wat er van je haar is overgebleven. Meerdere keren conditioner op je haar, wat er niet in wilt, want het is één grote klont stro. De komende tijd zie je er redelijk verwilderd uit.

4.Binnen- versus buitenkant BH

Image 1

Op de gekste plaatsen vind je het kleurpoeder terug. Erg knap dat binnenkant BH ranziger is dan de buitenkant.

5. Kuitkrampen

Die hebben niet zoveel met dat kleurenpoeder te maken. Wel met hitte en alcohol geloof je (uitdroging?). Na twee dagen zijn de krampen nog niet weg. Oeps.

6. Andere slipper

Dat krijg je er van...

Je ene slipper heeft opeens een groen randje. Niet van het kleurenfestijn. Het is gewoon een andere. Na wat rondvraag blijkt iemand anders jouw slipper te bezitten sinds het festival.

Volgend jaar weer? Hell yeah!

Op welke vreemde plekken vond jij nog kleurtjespoeder?


by

Comments

2 responses to “Holi Festival: the day(s) after”

  1. Laura Avatar

    Origineel! Heel leuk artikel 🙂

  2. Yara Avatar
    Yara

    Je kan bij mij nog steeds een lichtroze plek op mijn pols traceren van waar mijn festivalbandje zat! (En inderdaad, de neus en de BH zijn erg bekend!)