1006268_10200354355769983_899905962_n

Who am I?!

(‘Who am I’, vooral een beetje sensationeel uitgesproken—denk aan de voice-over van een Amerikaanse trailer—klinkt beter dan ‘Wie ben ik?”, wat me toch een beetje doet denken aan een tv-programma uit de vorige eeuw)

Ik…

…heet Annemarie
…ben 30 jaar oud 
…begin in september 2013 aan de research master Comparative Literary Studies aan de Universiteit Utrecht
…schrijf graag, vandaar deze blog
hockey sinds een paar maanden weer  (bij de BMHV) en ben daar extreem fanatiek in (maar niet echt heel goed)
…hou verder van wielrennen, fotografie, lezen, DJ-en muziek maken/produceren.
…vraag mezelf soms ook af wie ik eigenlijk ben.

Schrijven, bloggen

Aanvankelijk ben ik deze blog in juli 2012 begonnen met het idee dat ik op mijn site mijn verhalen zou zetten. Ik hoopte dat het een stok achter de deur zou zijn.

Uiteindelijk bleek, een jaar later, dat ik bloggen—dat zo me ineens overkwam toen ik voor de vorm iets op deze site wilde gaan zetten—minstens zo leuk vind als schrijven.Mijn brein lijkt zich aan te passen aan het bloggen en ik kijk met een andere blik—een veel opener blik—naar de wereld als ik in een periode zit waarin ik veel schrijf.

Wat wil ik dan nu met mijn blog?

Het liefst wil ik met mijn blog mensen (jou dus!) laten nadenken over leed, liefde, verdriet, schoonheid, geluk, afkomst, geschiedenis, politiek, beleid, vriendschap, etc. Of je de zaken juist eens van een andere kant laten te bekijken. Op een kritische manier, of juist misschien met een humoristische blik.

Ik wil me niet vastleggen tot één genre (of eigenlijk lukt dat gewoon niet, omdat ik nog steeds zoek naar een vorm die mij het beste ligt). Ik hoop dan ook dat ik allerlei soorten vormen van verhaal op mijn site kan delen: van korte verhalen tot kritische reacties op actuele gebeurtenissen. Hopelijk zie ik je dan ook snel terug! Schroom niet om te reageren en mij helpen beter te worden in het schrijven 😉

(Overigens voldoe ik met dit stukje volgens mij volledig aan het stereotype beeld van generatie Y. Heel erg met jezelf bezig zijn, jezelf voortdurend proberen te leren kennen en ontwikkelen 😛 Maargoed. JIJ hebt op ‘OVER MIJ’ geklikt, dus je zou bedrogen uitkomen als het niet over mij zou gaan.)

Enjoy!