Kan je niet wachten totdat zondagavond weer een nieuwe aflevering van Divorce op de buis komt? Baal je ervan dat je daarna weer een week moet wachten? Of dat je op een regenachtige zondag niet gewoon alle afleveringen van seizoen 3 in één keer achterelkaar kan kijken?

Geduld is een schone zaak, maar in dit geval niet nodig, want je kan Divorce seizoen 3 gewoon al helemaal vooruit kijken! Via Videoland. Normaal betaal je 1,99 per aflevering, maar als je de gratis maand Videoland Unlimited probeert (niet vergeten op te zeggen daarna ;)), dan kan je gewoon alle afleveringen van Divorce, ook degene die nog niet uitgezonden zijn, gratis en voor niets bekijken.

Dus:

  1. Meld je aan voor Videoland Unlimited en start meteen je gratis maand.
  2. Betaal met Ideal 1 cent, of vul je creditcardgegevens in. Als je niet na 1 maand opzegt, dan weet Videoland waar ze 10 euro per maand van moeten afschrijven. (Maar als je opzegt, dan kost de eerste maand natuurlijk niets! Nouja, 1 cent dan). (Misschien handig om meteen je opzegging te regelen, of om een herinnering in je telefoon te zetten).
  3. Ga naar de pagina van Divorce en klik op de aflevering(en) die je wilt zien.
  4. Veel kijkplezier!

Nog tips voor andere series die Videoland heeft? Vertel het hieronder in een reactie!