Vorige maand is mijn nieuwe site online gegaan: AnnieMedia.nl

De site waar je mijn mooiste foto’s kan vinden, die ik gemaakt heb met mijn nieuwe Canon EOS 7D, of gewoon lekker met mijn iPhone, want dat is mijn idee bij fotografie: soms heb je helemaal geen mooie apparatuur nodig (al zou ik natuurlijk wel heel graag een mooie Canon EF 70-200 f2.8-lens willen hebben, of een mooie, lichtgevoelige groothoeklens, of gewoon een 18-55 lens die niet van plastic is, zoals mijn kitlens, maargoed, zo kan ik nog wel even doorgaan ;-)).

Uiteraard zal ik op mijn blogsite (dat is dus deze site, waar jij nu deze tekst op zit te lezen dus) mijn tekstuele uitspattingen met je delen, al zal dat niet meer wekelijks zijn, in verband met mijn mega zware onderzoeksmaster die volgende week begint. (Tenminste, in de wandelgangen heb ik afgelopen jaren gehoord dat mensen al na de eerste week een halve mental breakdown krijgen die gemoeid gaat met de nodige tranen en de vraag ‘waarom heb ik deze master ook alweer gekozen?’ omdat ze het allemaal niet denken aan te kunnen. Maar misschien valt het allemaal ook wel mee.) Het lijkt me in ieder geval geen slecht idee de frequentie van mijn blogs voorlopig even omlaag te schroeven.

(Nu bedenk ik me, ik heb twee maanden, twee maanden (!), vakantie gehad en eigenlijk bijna geen blogs geschreven. Dus eigenlijk is er helemaal niets van waar dat door mijn master ik minder blog. Ik denk dat het eerder door de fotografie komt. En hockey. En de combinatie fotografie en hockey (het resultaat is overigens o.a. hier te zien). Des te meer reden even een kijkje te nemen op AnnieMedia!)