Het lijkt misschien alsof ik het gehad heb met schrijven: het is al meer dan een maand geleden sinds mijn laatste blogpost en daarvoor nam de frequentie al af. Maar niets is minder waar! Na tien weken stage gelopen te hebben bij DUB (het digitale nieuwsblad van de Universiteit) met aansluitend het schrijven van een scriptie, kan ik constateren dat ik nog nooit zoveel heb geschreven in zo weinig tijd. Bovendien heb ik tegelijkertijd een essay van mezelf vertaald dat deze maand gepubliceerd is, hoera! 

vooys De schade:

  • Stage: 30.000 woorden (artikelen en het verslag).
  • Scriptie: 40.000 woorden. Onder te verdelen in zo’n 30.000 woorden aan samenvatting over de primaire en secundaire literatuur (voor de leken onder jullie: de primaire literatuur is waar mijn scriptie over gaat: namelijk Nietzches De geboorte van de tragedie en Oscar Wildes The Picture of Dorian Gray. Secundaire literatuur is literatuur over de primaire literatuur). En dan nog ruim 10.000 woorden scriptie.
  • Essay: 6.000 woorden (voordat ik er nog 2.000 moest schrappen).

vooys inhoudsopgaveEhm, niet zo gek dat mijn blog eventjes stil staat. Vanaf juli weer back on track! Ik heb alweer enorm veel leuke, flauwe, sensationele ideeën in mijn hoofd zitten. Maar nu nog even eerst de allerzwaarste loodjes, namelijk de laatste wijzigingen aanbrengen in mijn scriptie. De druk is enorm, het hangt van deze scriptie af of ik mijn bachelor cum laude haal, of niet. Jaja, voor sommigen klinkt dat wellicht als een luxeprobleem, voor mij is het bijna een kwestie van leven of dood. Het helpt overigens niet dat mijn ogen inmiddels onder droogheid te lijden hebben en de letters af en toe over het scherm heen dansen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn fantastische essay over Sherlock Holmes, klik dan hier voor meer informatie.