Dit is mijn alweer mijn zestigste blogartikel. En omdat ik ook maar gewoon een mens ben, is het me niet gelukt om—zoals je van me gewend bent—een post op maandag online te zetten.

Mijn tekortkoming is het gevolg van teveel studie-uren in te weinig tijd en te weinig ontspanning—niet eens door mijn eigen planning, of omdat ik niks heb gedaan, maar omdat een docent op het laatste moment besloot nog allerlei dingen van zijn studenten te verlangen. Mijn hoofd zit dus helemaal vol met alle informatie die er in veel te korte tijd is ingestouwd, de tandwieltjes knisperen of blijven af en toe zelfs even hangen en ik ben nodig toe aan een paar daagjes rust.

Daarom besloot ik het vandaag even helemaal anders te doen.

Een selectie uit mijn 60 posts:

Best gelezen

  • Een van mijn laatste posts doet alle andere bijna verbleken. Nog nooit heb ik op één dag zoveel bezoekers gehad. Toegegeven, ik heb het stuk dan ook met heel veel plezier geschreven: “Waarom je vriendin altijd zo F#@% traag is.
  • Altijd leuk, even mekkeren over het een of ander: Waarom?! Waar?! Hoezo…
  • Een driedelige serie over een week geen telefoon, met—al zeg ik het zelf—prachtig ondersteunend beeldmateriaal. Dag 1, dag 2 en de rest van de week.
  • Een persoonlijk blogje, over hoe je leven ineens ongewild kan veranderen, schreef ik op 24 augustus 2012: “BAM. Weg identiteit. En dan?”  Zeker niet het grappigste stukje ooit, maar misschien wel het meest pure stuk wat ik heb geschreven.
  • Vrouwen zullen het misschien beter begrijpen dan mannen, maar ik moet zeggen: het is heel fijn als je zoektocht eindelijk voldaan is: Salon B: op zoek naar de perfecte kapper

 Gewoon leuk

Een journalistiek vleugje

Klantenservices

  • Uiteraard valt daar de hele serie over de langstudeerboete ook onder (zie bij bovenstaande lijst). Ook heb ik een waargebeurd verhaal op krachtige wijze vastgelegd: Ideale Klant ontmoet Typische Telefoniste.
  • De oneindige krankzinnigheid der klantenservices: het bewijs dat ze bij de klantenservice helemaal geen service verlenen. Later bleek trouwens dat meneer Muurtje maar zomaar iets uit zijn duim had gezogen met zijn zogenaamde “onderzoek” wat uitgevoerd moest worden en tien dagen in beslag zou nemen. Ik word er bijna weer woest van. Verzonnen! Hij heeft gewoon maar wat gezegd!

Flauwer dan flauw

Goed, dit was dus een selectie van mijn blogjes, maar uiteraard is er nog veel meer te vinden. Op naar de volgende 60!