Ter onderbreking van de lappen tekst die jullie van me gewend zijn, vandaag iets visuelers:

De leukste hoezen voor je (nieuwe) iPad (ook voor de iPad 1 en 2 trouwens).

BookBook

bookbookipad_stack_header_large

De Bookbookhoes van Twelve South (€79,99) geeft een vleugje nostalgie aan je slicke gadget. Hij is bovendien in twee standen te zetten (dus in twee verschillende hellingshoeken), zodat je je iPad ook gewoon kan gebruiken voor meer dan alleen maar boeken lezen.

Booqpad

booqpac booqsleeveopen

Voor als je een af en toe ook nog gewone analoge notities wil maken heeft de Booqpad een mooie hoes in verschillende kleuren: de Booqpad ($49,95).

iPad Smart Case

applesmartcase

De Smart Case die Apple zelf verkoopt is simpel en eenvoudig, maar erg aan de prijs (vind ik zelf), namelijk €50,-, maar wonderbaarlijk genoeg zijn zelfde soort hoezen van andere merken zelfs duurder.

ColcaSac Unitah iPad sleeve

Colcasac

Van natuurlijk hennepcanvas (wat dat dan ook precies mag inhouden) en in verschillende kleuren. Vooral het wollige binnenlaagje is schattig. Prijs: €29,95

Pinkish Red iPad mini Sleeve

pinkish

Voor de iPad mini! Een vrolijke sleeve waar je iPad zich lekker beschermd in kan nestelen. Prijs €24,95 bij Coverbee.

iGuy

base-image_iguy_spk-a1438

Voor alle grote iPads (dus niet de mini, maar de rest wel). Kindvriendelijk en voor $39,95 te vinden bij Speck in verschillende kleuren.

Leren iPadcovers van Oberon Design

oberonipcm53gpaisley_1 oberon design dragonsmall ipcm17streeoflife_1

Gevonden op Oberon Design. Leren iPad covers (eh, dus daarom zou ik het zelf niet kopen in verband met dat er dus dieren voor gebruikt zijn, maar wel leuk om naar te kijken). Prijs: $126