Zeg nou zelf, hoe geniaal is dit?! Zie hier mijn vaders duim die laat zien met wat we hier te maken hebben: een soort zacht stootkussen dat ervoor zorgt dat je auto niet beschadigd raakt. (Of zou de parkeergarage zijn palen willen hebben beschermen? Ik denk toch het eerste, want die palen kunnen wel het een en ander hebben—als ik zo af en toe de met autoverf besmeurde palen zie zoals die in de smalle parkeergarage onder de Bijenkorf in Utrecht). Deze kussens rondom de palen in de parkeergarage zorgen ervoor dat je zonder schade je auto in zelfs dat minuscule parkeervakje kan parkeren

Waar is deze geniale uitvinding te vinden? In de gloednieuwe parkeergarage in Amersfoort, waar we naar James Bond gingen (ik voor de tweede keer. Hij was trouwens toch wel echt heel erg vet. Ik denk dat ik de vorige keer iets te moe was—het was ook midden in de nacht toen ik hem zag—want nu vond ik hem helemaal geweldig!)

Voor iedereen die net zijn rijbewijs heeft en/of nog een beetje huiverig is om te parkeren op een parkeerplaats naast een paal, oefen het hier! Wat kan er nou misgaan? (Misschien maak je de dag wel van een bewaker die op zijn camera ziet hoe jij tegen de paal heen loopt te schuren.)

Heb jij ook iets gezien wat zo eenvoudig geniaal is als dit? Ik zou het leuk vinden als je het hieronder deelt in een comment.